XPC

Bakgrunn

X TREME AS ble etablert i 2001. Vi tilbyr IT-tjenester for kunder spredt over hele Norge. Hovedvekten av våre kunder er lokalisert i Agder-, Vestland- og Østlandsområdet. Vi står for levering av utstyr, implementering, drift og forebyggende vedlikehold av arbeidsstasjoner, servere og annet datateknisk utstyr. Vi drifter serverløsninger onsite hos kunder, i våre hosting-miljøer eller i skyen.

Fokus

Vårt fokus er å ha et tett og godt samarbeid med våre kunder hvor servicegrad på alle nivåer har høyeste prioritet. X TREME har en bred tjenesteportefølje av ende-til-ende skytjenester, rådgivningstjenester og sikkerhetsløsninger. Vi leverer skalerbare tjenester og integrasjoner som våre kunder trenger for å utvikle virksomheten sin.
Våre ansatte har lang og bred erfaring med drift, integrasjon- og transisjonsprosjekter som sikrer våre kunders  virksomhetskritiske IT-systemer.

ISO sertifisering

Vi er ISO 27001-sertifisert. Sertifiseringen dokumenterer at X Treme overholder den internasjonale standarden for informasjonssikkerhet (ISO 27001) og at alle nødvendige forhåndsregler for å beskytte sensitiv data mot uautorisert tilgang er tatt. Dette gjelder alle våre produkter, til fordel for alle våre kunder.

Nøkkelpersonene i X TREME AS har komplementære egenskaper. Dette for å danne et best mulig team for å ivareta alle oppgaver i et prosjekt eller i driftssammenheng.

Geir Johnsen

– Daglig leder

Geir har ansvar for den daglige administrative ledelsen. Han er også involvert i interne og eksterne prosjekter både på IT-salg og IT-drift. Vår daglige leder har lang og allsidig bakgrunn fra administrasjon, drift og prosjektledelse. Kontakt Geir dersom du ønsker en uforpliktende samtale om ditt behov for drift eller ekspansjon på IT-siden.

johnsen@xpc.no

+47 416 93 853

Lars Gunnar Andersen

Salgs- og markedssjef

Lars har ansvaret for å forvalte og videreutvikle strategien for våre IT-tjenester og -leveranser innen salg og marked. Han har lang erfaring fra IT-bransjen, senest som leder for Atea Agder. Han har også erfaring fra produsentleddet, og har jobbet både i Dell og Toshiba. 

Ta kontakt med Lars for en uforpliktende prat.

lga@xpc.no

+47 454 16 016

Øyvind Kristiansen

– IT-konsulent

Øyvind har lang og allsidig erfaring og kompetanse innen IT-drift. Han har spiss-kompetanse på Microsoft Server plattformen, og har blant annet sertifiseringer som Microsoft Small Business Specialist og MCTS. I tillegg har Øyvind utvidet kompetanse innen nettverk og brannmurer og har Zyxel Certified Network Engenieer Level 2-sertifisering.

kristiansen@xpc.no

+47 997 30 704

Pål Birger Akselsen

– IT-konsulent

Pål har flere års erfaring fra IT-drift og arbeider med salg, prosjektledelse og IT-drift. Han har spisskompetanse på Microsoft plattformen og drifter til daglig noen av våre største kunders systemer.

 

 

akselsen@xpc.no

+47 907 69 995

Ryan D. McCombie

– IT-konsulent

Ryan jobber som IT konsulent i selskapet. Han har fagbrev som serviceelektroniker med fordypning innen kontor og datamaskiner. Han har over 25 års erfaring fra IT og kontormaskinbransjen, og har en allsidig bakgrunn som blant annet omfatter IT-drift, kopi/print, salg av maskinvare/programvare, reparasjon av PC med mer.

ryan@xpc.no

+47 979 80 798

Tor Erik Gudding

– IT-konsulent

Tor Erik jobber som IT konsulent i selskapet. Han har høy kompetanse inn nettverk og sikkerhet. Han har over 10 års erfaring fra LOS Bynett, hvor han har driftet og supportert lag2-nettverk for bedriftskunder.

 

 

teg@xpc.no

+47 900 94 984

Ørjan Iveland Stenberg

– IT-konsulent

Ørjan har god kompetanse på Microsoft 365 og Azure. Han håndterer våre driftskunder i forhold til reparasjoner og vedlikehold av nettverk og utstyr i Windows miljø.

Ørjan jobber og med lisensiering av Azure/Microsoft 365, CAD og Adobe-produkter.


os@xpc.no

+47 950 35 083

Roger Haugli

 – senior IT-konsulent

Roger har en omfattende bakgrunn innen IT og har de siste to tiår hatt en rekke roller på tvers av tekniske (og ikke tekniske) områder.
Han har erfaring innen virtuelle plattformer, Windows Server, Microsoft 365, IT-drift og prosjektledelse.
Gjennom dedikasjon til system-implementering, rutineetablering og styrket kundekontakt har Roger bidratt til vekst og utvikling. 
Med erfaring fra nøkkelprosjekter og en pragmatisk tilnærming, bringer Roger verdifull innsikt til teamet vårt.

rh@xpc.no

+47 971 04 481

Jarle Ingebretsen

– IT-konsulent

Jarle har lang fartstid med IT-drift fra store selskaper. Han har bred erfaring over flere fagfelt som; nettverksdrift, serverdrift, lagringssystemer og backupsystemer.

Jarle har og god kompetanse på virtualisering med VmWare ESXi og Microsoft Hyper-V. I tillegg har han kompetanse på Microsoft 365 og Azure.

ji@xpc.no

+47 986 73 757

Thor Gustav Ravnevand

– IT-konsulent

Thor Gustav har lang erfaring fra internet service provider(ISP) bransjen som senior nettverkstekniker. Han har god kompetanse på nettverk med kjerneområde innenfor brannmur og ruting.

Thor Gustav har ansvar for design og drift av nettverksløsninger mot våre kunder og design og drift av X TREME sin egen løsning. Ta kontakt med Thor Gustav om du trenger hjelp med nettverket.

tgr@xpc.no

+47 464 68 924

hd

Harald Dåsnes

– IT-konsulent

Harald har over 20 års erfaring innen webutvikling, programmering og IT-drift på tvers av ulike plattformer.

Han har spesialisert seg i Node.js, JavaScript, PHP, C# og C++, og har omfattende erfaring med applikasjonsintegrasjon og å sikre sømløs kommunikasjon mellom tjenester, uavhengig av plattform eller programmeringsspråk.

Harald har også en sterk interesse for både fysisk og digital sikkerhet, og besitter solid kompetanse innen Windows, Linux og macOS, både på fysisk maskinvare og i virtualiserte miljøer.

hd@xpc.no

+47 900 26 444

Tommy Tandberg

– Technical Account Manager

Tommy har bachelor i IT og Informasjonssystemer fra UiA og hjelper bedrifter med å velge IT-løsninger som er riktig dimensjonert i forhold til størrelse og sikkerhet.

Han har 15 års erfaring med rådgiving til bedriftsmarkedet fra LOS Bynett, Telenor, Telia og NorgesEnergi.

Ta kontakt med Tommy for en uforpliktende prat

 

tommy@xpc.no

+47 901 40 536

John-2

John Arild Johansen

– Technical Account Manager

John Arild har lang erfaring med salg og leveranse av IT-løsninger. Han hjelper bedrifter med å finne gode og trygge løsninger som fjerner tidstyver. Målet er at bedriften skal bruke all tid på sin kjernevirksomhet.

Han er løsningsorienter og etter mange år i bransjen har han god erfaring med å avdekke behov og finne en løsning som gjør bedriften rustet til å møte morgendagen.

Ta kontakt med John Arild for en uforpliktende prat.

jaj@xpc.no

+47 982 60 912

Nicolai Aunevik-Henriksen

– IT-tekniker

Nicolai har jobbet med brukerstøtte i flere år. Han hjelper våre kunders brukere med alle slags daglige utfordringer.

I tillegg har han erfaring som AV montør og bistår våre kunder med montering.

nicolai@xpc.no

+47 959 79 742

Morten E. Senumstad

– IT-tekniker

Morten har mange års erfaring som IT konsulent. Han hjelper brukere med feilsøking og brukerstøtte, over telefon, via fjernstyring eller på lokasjon.

Morten hjelper og våre kunder med pc klargjøring og utlevering/oppkobling.

morten@xpc.no

+47 957 24 994

Ronny-2

Ronny Bryne

– IT-tekniker

Ronny har jobbet med prosesser og systemer i 15 år og har flere års erfaring med kvalitets og -ledelsessystemer.

Han trives med å hjelpe kunder kartlegge egne prosesser og systemer, identifisere forbedringer og bistå i den kontinuerlige forbedringen av din bedrift.

Ronny liker å evaluere prosesser for så å observere hva som faktisk blir gjort, for å samkjøre dokumentert og observert virkelighet og komme til rotårsaken til eventuelle avvik, for så å bistå med forbedring av system, prosess og gjennomføring av arbeidet.

Skal du gjennomføre større systemendringer eller implementere nye systemer, da er Ronny mannen å sparre med.

rb@xpc.no

+47 974 02 126

Simon-1

Simon Berntsen

– Lærling

Simon har gått to år på Tangen videregående skole på linjen Informasjonsteknologi og Medieproduksjon. Han er nå i gang med sin lærlingperiode. Simon har stor lidenskap for teknologi, og er allerede i gang med å hjelpe våre kunder.

sfb@xpc.no

+47 981 37 557

Adresse

X TREME AS
Andøyfaret 15
4623 KRISTIANSAND S
NORGE

Support

+47 38 00 20 80

Support: 38 00 20 80

Epost: salg@xpc.no

Orgnr. 984 044 682 MVA

Personvernerklæring

Salgsbetingelser

Andøyfaret 15

4623  KRISTIANSAND S

NORGE