VI TILBYR
IT-drift
Maskinvare og programvare

Les mer
BlastManager X TREME AS har som eneste systemutviklingsleverandør til selskapet BlastManager levert en skreddersydd web basert løsning for planlegging og dokumentering av sprengningsarbeider. BlastManager har i dag kunder over hele Norge som daglig bruker løsningen i forbindelse med sprengningsarbeidene.
BlastManager er ansett for å være en bransjestandard og høster lovord fra hele anleggs-Norge både for nyskapning, funksjonalitet og innhold.

X TREME AS står ansvarlig for systemutvikling, prosjektledelse og drift av serverparken.
For oss i X TREME AS har dette vært en drøm av et prosjekt å jobbe på helt siden prosjektstart i 2006. BlastManager har benyttet stabil og kreativ systemutviklingskraft, noe som har gitt et meget salgbart produkt.
BlastManager har flere hundre brukere hver dag som er innlogget i systemet og det planlegges hvert år mange tusen sprengninger ved hjelp av BlastManager i fra skytebaser fra Lindesnes til Kirkenes.
Besøk nettsiden til BlastManager.
Vinje industri Vinje Industri utfører entrepriseoppdrag innenfor alle mekaniske disipliner og hydraulisk montasje on/offshore. Selskapet leier ut personell og operatører innenfor alle mekaniske fag. Virksomheten har også bygget opp en erfaren engineering avdeling som kan utføre oppdrag fra planlegging til ferdig produkt og har en av de største utleieparkene av rørbøyeutsyr og verktøy til hydraulisk montasje.
X TREME AS leverer IT tjenester til selskapets IT satsning med leveranser av IT utstyr, drift av IT miljøet og utvikling av virksomhetens bemanningssystemer. Ønsker du å få en demo av bemanningssystemene kan du kontakte Vinje Industri direkte eller ta kontakt med oss.
Besøk nettsiden til Vinje Industri.
Seafront Seafront er et Kristiansand basert selskap som samarbeider med verdens ledende logistikk selskap. Seafronts erfarne medarbeidere setter sammen skreddersydde løsninger for nasjonal og internasjonal transport av gods.
X TREME AS leverer IT tjenester til selskapet og selskapets datter selskap. X TREME står for både leveranser og drift av IT miljøet, samt systemutvikling av intern programvare.
Besøk nettsiden til Seafront.
Frontier Frontier Shipbroking AS ble etablert i 2005 som et uavhengig skipsmegler firma. Frontier har spesialisert seg på befraktning av store råoljeskip på verdensbasis.
X TREME leverer IT tjenester til selskapet og står for både leveranser og drift av IT miljøet, samt systemutvikling av intern programvare.
Besøk nettsiden til Frontier.
X TREME AS Andøyfaret 15
4623 Kristiansand S
Norge
  +47 38 00 20 80
mail@xpc.no
Orgnr. 984 044 682 MVA